Szolgáltatások

Tervezés

Az Atlasz Stone Kft professzionális megoldást nyújt az egyedi igények megvalósításához. A fürdőszobától a konyháig, a kerítéstől az ablakpárkányokig megrajzoljuk Önnek elképzeléseit. Az elkészült tervek után nálunk a megfelelő anyagokat, vagy akár a komplett kivitelezést is meg tudja rendelni.

Kivitelezés

Cégünk több tíz éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel vállal kivitelezéseket, a családi házak felújításától a nagy szállodák, közterek és középületek komplett burkolásáig. Minden ötletét, megrendelését, legyen az kőszobrászat, kőfaragás, homlokzat-, padló-, lépcső-, vagy térburkolás az Atlasz Stone Kft. megvalósítja.

Kőanyagok forgalmazása

Rendszeres kő kiállítás látogatásaink során a legjobb minőségű kövek lelőhelyeit kutatjuk, ezzel biztosítva, hogy megrendelőink igényeit magas színvonalon tudjuk kielégíteni. Rendelkezünk több féle mészkővel, gránittal és márvánnyal, valamint a felhozatal színesítése érdekében prémium kategóriájú onyxokkal és használati tárgyakkal.

Segédanyagok forgalmazása

A minőségi kőmunka elengedhetetlen alkotóeleme a kiváló minőségű segédanyag. Nálunk a legjobb minőségben találja meg a kőrögzítéshez használatos felület kezelőket, ragasztókat, fugákat, szilikonokat, kapcsokat és horgokat. 2014 óta forgalmazzuk a Lasselsberger Knauf Kft. kiváló minőségű termékeit, rendkívül kedvező áron.